Ana içeriğe atla
Görsel
12. Genel Kurul toplantısından görüntü

12. Genel Kurulumuzla Yeni Döneme Başladık

5 Aralık Pazar günü Solothurn kantonunda yılın son genel kurulu olan 12. Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Fiziken katılamayan üyelerimiz zoom üzerinden toplantıya dahil oldular.

 

Tüm kararları üyelerimizle birlikte alabilmek için genel kurullarımızı her ay yapıyor sonrasında alınan kararların hayata geçmesi için çalışma gruplarımız ve etkin koordinasyonu sağlayan Koordinasyon Kurulumuz çalışmalarını yürütüyor. 12.Genel Kurulumuzu farklı kılan yeni bir döneme başlanacak olmasıydı. Sıcak bir atmosfer içinde geçen genel kurulumuzda yeni dönem için kurullarımızın seçimlerini yaptık. 

 

Toplantımızda arkadaşlarımızın gönülden çabaları sonucu başardığı durumların sevincini yaşayıp, başarmakta yetersiz kaldığımız sorunların ise çözüme kavuşması için değerlendirmeler yapıp daha verimli olma yolunda adımlar attık. Bu adımları projeler eşliğinde hazırlayıp ilerleyen zamanlarda daha çok insanın yaşamına dokunmak için kullanacağımızın planlarını çizdik. 

 

Ayrıca toplantımızda yeni üye olan arkadaşlarımızda vardı. Onlarla tanışıp kolektif ailemizi büyütmenin heyecanını yaşadık. 
       

Yeni dönem Koordinasyon Kurulumuzun üyelerini seçerek kurulumuzu yeniledik. Koordinasyon Kurulumuzun yeni üyeleri Pınar Ege, Bayram Kaya, Deniz Karahan, Eyüp Koç ve Emek Ulaş olmuştur. Koordinasyon Kurulumuz kendi eş sözcülerini Pınar Ege ve Bayram Kaya olarak belirlemiştir. Yeni eş sözcülerimizi, Koordinasyon Kurulu yeni üyelerini tebrik ediyoruz. 

 

Yeni üyeler ve yeni kurulumuzla yeni dönemde de kolektifimizi hem nicel hem nitel büyüterek sığınmacı, mülteci, işçi, öğrenci, kadın, çocuk, Lgbtiq tüm biz göçmenlerin hakları için mücadele etmeye; ihtiyaçlarına cevap olacak projeler ortaya koymaya devam edeceğimizin; bir yandan da sosyalleşmenin de sağlandığı dostluğun ve dayanışmanın örüldüğü kolektifimizle bu ülkeye ayak basan her yeni insanın kalbinin bir yerinde yer edinebilmek için çabalar sarf edeceğimizin sözünü verdik. 

 

Gelin birlikte dayanışmayı ve mücadeleyi büyütelim.


PangeaKolektif