Ana içeriğe atla
Görsel
Kahvaltı etkinliğinden toplu fotoğraf

9. Genel Kurulumuzu Yaptık

Aylık düzenli olarak yaptığımız ve kararlarımızı bütün üyelerimizle birlikte aldığımız genel kurulların 9'ncusunu bugün gerçekleştirdik.

 

Pandemi önlemlerinin gevşemesiyle uzun bir aradan sonra fiziken bir araya geldik. Uzun bir aradan sonra buluşmanın heyecanı ve keyfi ile birlikte kahvaltı yaptık ve sohbet ettik. Ardından 9. Genel Kurul toplantımıza başladık. Fiziken aramıza katılamayan üyelerimiz de çevrim içi olarak toplantımıza katıldılar. 

 

Genel Kurulda pandemi koşullarına rağmen başardıklarımızı, çalışmalarımızı değerlendirdik. Süleyman Karaaslan, Niyazi Danacı ve Seyhan Uludağ nezdinde ve yine izolasyona son sloganıyla yapılan eylemler üzerinden mültecilere yönelik politikalara karşı ortaya çıkan direnişleri, eylemlikleri, kazanımları değerlendirirken tepkilerin örgütlü hale getirilmesi, mültecilere yönelik politikalara karşı verilecek mücadelenin nasıl yürütülebileceği üzerine tartıştık.

 

Çalışma gruplarımızı yeniledik; yeni gruplar, yeni hedefler belirledik. Fiziken buluşma, bir araya gelebilme olanaklarıyla birlikte yeni programlar çıkardık ve çalışmalarımıza ivme kazandıracak olmanın umudu ve motivasyonu ile Genel Kurulumuzu tamamladık.

 

Gelin birlikte dayanışmayı ve mücadeleyi büyütelim. 

PangeaKolektif