Ana içeriğe atla
Görsel
Ekranda toplantiya katilanlarin görüntüleri var.

Tanışma ve Sohbet Toplantıları

PangeaKolektif olarak fiziksel bir araya gelemediğimiz bu dönemde fiziksel olamayan bir araya gelişleri teknolojinin imkanlarından faydalanarak gerçekleştiriyoruz. Tanışma sohbetleri PangeaKolektif’i tanımak isteyen herkese açık olan online buluşma platformudur. PangeaKolektif üyesi ve PangeaKolektif’i tanımak isteyenlerin birbiriyle tanıştığı bu sohbetler pandemi koşullarında aynı zamanda insanların sohbet edebildiği bir ortam sunuyor. Bu küçük sohbet toplantıları bile farklı insanların farklı kültürlerin küçük bir mozaik tablosunu oluşturuyor. Bu mozaiği Avrupa`nın farklı ülkelerinden Türkiye'nin farklı şehirlerinden katılımlar sağlıyor.

Tanışma sohbetlerimiz yeni arkadaşlardan aramıza katılmak isteyenlerin üye olmasını sağlarken, üye olmadan önerileriyle çalışmalarımıza zenginlik sunanlar da oluyor. Bugüne kadar 3 Aralık ve 9 Ocak’ta olmak üzere iki tanışma toplantısı gerçekleştirdik.

Yeni fikirlerle buluştuğumuz, hemen her konuda sohbet ortamı bulduğumuz tanışma toplantılarımıza katılmak isteyenler PangeaKolektif platformlarından tarih ve saat bilgilerine, toplantı linklerine ulaşabilir ve toplantılara zoom programıyla bilgisayar yada telefon üzerinden katılabilirler.

Yeni tanışma sohbetlerinde görüşme dileğiyle.